Sluit je aan als donateur

Word een waardevol lid van het Dragersgilde Hospice Nocturne. 
Drie belangrijke pijlers voor Hospice Nocturne zijn:

  1. Met vrijwilligers zorgen wij met liefde en aandacht voor onze gasten
  2. Hiermee ontzorgen wij mantelzorgers
  3. Dit biedt zingeving aan onze vrijwilligers

Met de toenemende druk op de Nederlandse gezondheidszorg en de vergrijzing in de nabije toekomst, wordt de rol van vrijwilligers in de palliatieve zorg meer dan ooit noodzakelijk.
Uw financiële steun is van grote waarde!
Het Hospice Nocturne in Culemborg wordt gedragen door meer dan 80 vrijwilligers. Onze Culemborgse en regionale gemeenschap draagt samen met zorgverleners en met hulp van de gemeentes het Hospice. We zorgen voor elkaar. Iedereen die meehelpt met het instandhouden van het Hospice is lid van het Dragersgilde Hospice Nocturne.

Word ook lid
Ook financiële steun is van harte welkom en noodzakelijk om ons Hospice te blijven voortzetten en zo bijna 50 gasten per jaar met zorg en aandacht te kunnen omringen.
Met een periodieke financiële bijdrage wordt ook u lid van het Dragersgilde Hospice Nocturne. Als betrokkene houden wij u graag op de hoogte van ons reilen en zeilen in het prachtige nieuwe pand aan de Prijsseweg in Culemborg. (Laat uw mailadres achter op onze website)

Elke vorm van ondersteuning wordt als dragend gewaardeerd.

Wij geloven dat iedereen in de laatste levensfase recht heeft op waardigheid, goede zorg, oprechte aandacht en het ontzorgen van de naasten