|

Graag zorgen!

Door Magda, vrijwilliger

Het was een van de eerste ochtenden van onze vrouwelijke gast. Zij was net wakker. 

Ontbijtje? Maar wat dan? 

Zij stond versteld van wat er allemaal mogelijk was en maakte een keuze. Ik heb geprobeerd om het ontbijtje precies zo te maken zoals zij wilde. En dat gebracht. De thee was, ondanks toevoeging van wat koud water, nog te heet. Nog een  keertje extra gelopen. 

Ik kreeg complimenten. “Mijn collega’s en ik zorgen nu eenmaal graag”, zei ik. 

Kritisch nam onze gast mijn postuur op: “Maar zorgt u wel goed voor uzelf?” Ik vertelde dat ik thuis al een flinke bak muesli op had, en bovendien twee boterhammen met kaas mee had voor in het hospice! Dat stelde haar gerust. 

Ook zij zorgde blijkbaar graag.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *